dissabte, 17 de novembre del 2012

XIV Trobada Gegantera i XVIa Vila Grallera de les Comarques Meridionals de Catalunya

El dia 11 de novembre vam ser els amfitrions de la trobada gegantera i la vila grallera de les Comarques Meridionals de Catalunya, celebrada al Monestir de Poblet i Vimbodí, respectivament. 

A partir de les 10 del matí, les colles van començar a arribar al pàrquing del monestir, lloc on es va realitzada la gran plantada de gegants i on els grallers els esperàvem amb xocolata calenta, cuinada per l'Hostatgeria de Poblet.

 fotografia de JM Potau

Un cop les 24 colles vam ser aplegades, vàrem començar la cercavila fins davant la façana de l'Església, on vam fer les fotografies de rigor. 

fotografia de JM Potau


fotografia de X. López


Després es va l'acte de traspàs del gegantó Miquel de les Comarques Meridionals a nosaltres, nou company de la Piponeta fins a la propera trobada de les comarques meridionals!
Un cop a Vimbodí i després de fer dos cercaviles paral·leles pels nostres carrers, ens van passar l'estandard que ens acredita com a XVIa Vila Grallera de les Comarques Meridionals i la gralla de plata!!!

Com podia ser menys en aquestes celebracions, vam acabar amb un dinar al pavelló, a càrrec de la coordinadora de les comarques meridionals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada